Sommerferie nedover Europa

Har akkurat begynt på romanen Hjulskift av Vigdis Hjorth. Boken er en kjærlighetshistorie om Truls og Louise. Tenker å ta den med meg når jeg skal på sommerferie nedover Europa. Hun er litteraturprofessor. Han er bilselger. De møtes på bluesfestivalen på Notodden, men bortsett fra musikk har de lite til felles. Likevel er de tiltrukket av hverandre. Men ingen av dem er interessert i å forandre seg. Jeg kan kjenne meg litt igjen i Louise. Men helt som denne Louise er jeg nok ikke. Jeg kan faktisk interessere meg for bil. Jeg har en selv, og kan derfor også ta meg selv i å sitte og søke på nettet etter utstyr og deler til bilen. Jeg fant ut at om du søker opp bildeler VW, så finner du bremseklosser og alt det som jeg faktisk kan være interessert i. Så kanskje skal jeg skrive om det? At det går an å være interessert i bil selv om man er forfatter?

Kvinne ved skrivemaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *