Skriv din egen historie

Saken er at jeg skriver på en historie. Den er skrevet i tredje person, men den burde kanskje vært skrevet i første. For den handler om noe jeg opplevde sist sommer. Det var noen jeg traff, og så ballet det på seg, kan du si. Det ble endel tanker å sortere. For meg er det da nyttig å skrive dem ut. Det er noe jeg kan anbefale for andre også. Skriv din egen historie. Jeg skriver på skjerm, men liker å lese korrektur på papir. Innimellom skjer det som må skje, skriveren går tom for blekk, og den siste gangen ble den stående sånn lenge. Jeg er utrolig god på å utsette sånt, men i forrige uke fikk jeg endelig bestilt nytt skriverblekk. Var ikke så mye jobb heller, da jeg først fant nettsiden til Nordicink.

Korrektur på papir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *