Lydbøker til bilferien

Det er mange som tar med lydbøker på bilferie for å underholde ungene i baksetet. Jeg tar dem med for min egen del. Ikke minst nå når jeg skal på bilferie og oppdage Vestlandet. Turen går over fjellet til Bergen, opp langs kysten til Molde, før jeg vender nesa hjem igjen over fjellet. Det blir endel mil, og selv om landskapet er flott, så blir det ensformig å bare stirre på det i lengden. Så jeg har vært på biblioteket og hamstret en bunke lydbøker. Rolf Jacobsen, Jo Nesbø, litt av hvert. Apropos bilferie. Jeg må få undersøkt hva den mystiske, lysende varsellampa på dashbordet betyr. Huskelapp til meg selv: bestill verksted nå, slipp å stoppe midt på vidda og finne ut at den betydde noe viktig! Da ville nok bunken med lydbøker være en mager trøst.

Utsikt over innsjø fra bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *