Skrive bok

Jeg har mange ganger i mitt liv fått høre kommentarer som ”du skulle vært forfatter du” og ”hvorfor er ikke du forfatter egentlig?”.
forfatterspireJa, nå er det så klart familie, venner og bekjente som har kommet med disse utsagnene, så det er ikke som om noen virkelige forfattere eller publisister eller noe slikt har skrevet noe av det jeg noen gang har skrevet … i alle fall ikke som jeg vet om 😛

Uansett, jeg må jo innrømme at tankene har begynt å vandre litt hver gang jeg har fått høre slike kommentarer da. For jeg liker å skrive, eller om det rett og slett er det å benytte seg av språket og grammatikk jeg liker, men jeg føler likesom at jeg ennå har til gode å skrive noe som helst av substans eller mening … om du skjønner?

Det er ganske enkelt,  for  foruten stiloppgaver og eksamensoppgaver i norsk og engelsk så begrenser mine skriftlige verker seg til dikt og rim på gratulasjonskort, innbydelser og takkekort. Ikke stort å skryte av akkurat.

I dag jobber jeg faktisk som oversetter og tekstforfatter for et internett firma, men å skrive artikler om alt fra byggevarer til middelhavscruise er ikke akkurat det jeg ser for meg når tankene begynner å vandre 😛

Årsaken til at jeg aldri har skrevet mer enn det jeg har gjort er ganske rett frem og enkelt også …

Hva i all verden skal jeg skrive om???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *